Дев’ять перехресть заплановано розширити у Вінниці до кінця поточного року, однак роботи будуть проводитися залежно від фінансування. Три дні тому розпочалися будівельні роботи на першому з них: вулиця Пирогова-Гніваньске шосе.

У Вінниці почали розширяти перехрестя Пирогова – Гніванське шосе

Для збільшення пропускної здатності дорожньої мережі у Вінниці продовжують розширювати перехрестя. Протягом минулого року було здійснено роботи по розширенню двох перехресть, на цей рік їх заплановано дев’ять. У понеділок, 15 липня, розпочалися роботи на першій з ділянок – перехресті вулиці Пирогова-Гніваньське шосе.

За даними департаменту комунального господарства та благоустрою, роботи триватимуть щонайбільше три тижні і по завершенні перехрестя буде розширено на три з половиною метри у ширину та на 90 – у довжину у бік проспекту Юності (зі сторони Ботанічного саду). Власникам автівок варто звернути увагу на те, що проїзд цієї ділянки дороги на час будівельних робіт може бути ускладненим.

Наступними будуть розширюватися перехрестя вулиць Пирогова – Зодчих та Свердлова – Козицького.

Також у 2013 році, залежно від фінансування, заплановані роботи по розширенню перехресть: вулиць Свердлова –Червоних Партизан, Московської – Тимощука, Київської – Чорновола, Фрунзе – Ленінградська (з будівництвом зливової каналізації), Чехова – Немирівське шосе (із облаштуванням «кишень» на тролейбусних зупинках) та проспекту Юності – вулиці Пирогова.



Переглядів: 6263
Поширень: 0