Дорожньо-транспортні пригоди

Тростянецький РВ

26 липня о 2.35 год. в с. Летківка по вул. Леніна водій моторолера \\"Дельта\\" к., 1994 р.н., непрацюючий, житель, с. Олександрівка здійснив наїзд на стоячий причіп \\"пр-пп-2,8\\". Внаслідок ДТП, к. з тілесними ушкодженнями госпіталізований в травматологічне відділення Тростянецької црл. дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 кк України.

Вінницький МВ

27 липня о 18.02 год. по вул. Привокзальна в напрямку вул. Коцюбинського водій автомобіля «mercedes-benz sprinter» м., 1989 р.н., непрацюючий, житель м. Мог.-Подільський, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не справився з керуванням та скоїв наїзд на стоячий вантажний автомобіль «Scania», в результаті чого вторинно наїхав на стоячий без автомобіля причіп. Внаслідок ДТП, м. з тілесними ушкодженнями госпіталізований в нейрохірургічне відділення МКЛ ШМД, його пасажир б., 1998 р.н., не навчається і не працює, вінничанин, з тілесними госпіталізований до травматологічного відділення дитячої обласної

Вінницький РОВД

28.07.2013 року о 6.05 годин надiйшло зі служби «102» повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги Вінницької ЦРЛ з с.Якушинці в МКЛ ШМД №2 м.Вінниця з тілесними ушкодженнями доставлено для надання меддопомоги с., 1986 р.н., жителя с.Якушинці, який зі слів лікарів отримав тілесні ушкодження в результаті ДТП в с.Якушинці. виїздом СОГ було встановлено, що водій с., рухаючись через лісопарк в с.Якушинці автомобілем «Фіат-Дукато», не справився з керуванням і допустив назд на напів повалене дерево.

Вінницький РВ

28 липня о 15.14 год. на першому кілометрі дороги сіл Дорожнє-Медвідка, водій автомобіля \\"Фольцваген Пассат\\" б., 1993 р.н., житель с.Тартак Чечельницького району, не впоравшись з керуванням, з`їхав в кювет та перекинувся. внаслідок ДТП, б. отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в хірургічне відділення ШМД МКЛ2. Автомобіль знаходиться на арештмайданчику Вінницького РВ.

Незаконне заволодіння автомототранспортом

Вінницький МВ

28 липня о 16 год. в ЧЧ Вінницького МВ звернувся б., 1975 р.н., непрацюючий, житель м. Вінниці про те, що 27 липня в період часу з 14 год. по 19.20 год. в с. Вінницькі Хутори Вінницького району по вул. Східна, невідома особа, ігноруючи волю останнього, таємно заволоділа його автомобілем «Mercedes Benz Sprinter», вартістю 106 тис. грн. вжитими заходами, працівниками СКР встановлено, що злочин скоїв м., 1989 р.н., житель м. Мог.-Подільський, який в подальшому на викраденому автомобілі потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

Автомобіль поставлено на штрафмайданчик ДАі ВМВ УМВС. Дана інформація зареєстрована в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 кк України.

виявлено працівниками ДАІ

26 липня о 15.50 год на автодорозі \\"Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка\\" в районі 403км, в с. Писарівка, працівниками ІДПС взводу № 3 роти ДПС м. Вінниця під час перевірки автомобіля \\"Volkswagen-Vento\\", під керуванням а., 1971 р.н., непрацюючого, жителя м. Віннниця, було виявлено та вилучено свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

Співробітники даі 28.07.2013 виявили:

  • Порушень пдр: - за добу – 225 (з них грубих – 180), - з початку року – 44044;
  • Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 34, - з початку року – 6214;
  • Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 51,
  • Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до дтп: - за добу – 0, - з початку року – 81;
  • Не використання ременів безпеки: - за добу – 3, - з початку року - 429;
  • ДТП з матеріальними витратами: - за добу – 1, - з початку року – 328;
  • Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 30.



Переглядів: 2826
Поширень: 0