Вчора, 2 серпня близько опівночі біля зупинки громадського транспорту та магазину «Фокстрот» по вулиці Келецька обласного центру зав’язалася бійка між молодими людьми. Семеро хлопців розмахували кулаками і лупцювали один одного. Випадкові перехожі здалеку спостерігали за подіями і з острахом висловлювали своє невдоволення. Неподалік, у кілька десятків метрів ніс службу екіпаж ДАІ по нагляду за дорожнім рухом. Побачивши бійку і почувши обурення людей, інспектори викликали наряд міліції, а самі підійшли, щоб заспокоїти хуліганів. Поки один інспектор пробував словами зупинити бійку, інший втрутився, намагаючись зупинити удар. Та наступний удар прийшовся йому прямо в обличчя.

Саме тієї миті прибув наряд ППС і порушники громадського порядку кинулися навтьоки у різні боки. Проте двох з них вдалося таки затримати. Один з них був той, котрий наніс удар правоохоронцю. Ним виявився 18-річний непрацюючий житель села Малі Хутори, Вінницького району. Про те, що вдарив працівника Державтоінспекції хлопець сказав, що не помітив і заявив: «А навіщо ліз у бійку, якщо він працівник ДАІ?».

Нічних хуліганів доставили до наркодиспансера для встановлення степеню алкогольного сп’яніння. Як показав тест, вміст алкоголю у 18-річного вінничанина становив 0,8 Проміле.

Хлопця опитали та відпустили. Подія зареєстрована в єдиному обліку. За фактом вчинення опору працівникам міліції проводиться перевірка.



Переглядів: 4756
Поширень: 0