19 серпня о 21.10 год. в м. Могилів-Подільський по проспекту Незалежності водій мопеда "Альфа" -, 1988 р.н., , житель м. Могилів-Подільський здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем "Опель Віваро". Внаслідок ДТП водій мопеда з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Могилів-Подільську црл.

О 18:00 год., житель с. Зарванці , рухаючись на велосепеді марки " Аrdis" по відрізку автодороги "Вінниця-Хмельницький", по Хмельницькому шосе, в напрямку с. Якушинці, не впорався з керуванням, та здійснив зіткнення із припаркованим на узбіччі автомобілем марки "ВАЗ-2108". Внаслідок ДТП велосепедист госпіталізований до мкл шмд м.  Вінниці.

19 серпня о 8.50 год. в м. Вінниця на перехресті вулиць Чорновола - Громова водій автомобіля "ВАЗ 21101", 1987 р.н., здійснила зіткнення з тролейбусом під керуванням Л.. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля з тілесними ушкодженнями госпіталізована в хірургічне відділення мкл шмд № 1.

19 серпня о 11.55 год. на автодорозі Житомир - Могилів- Подільський біля повороту на с. Весела водій автомобіля "Шевроле Авео", 1955 р.н.. жителька м. Одеса не впоралась з керуванням з\'їхала в кювет. Внаслідок ДТП пасажирка, 1955 р.н., жителька м. Одеса з тілесними ушкодженнями у вигляді закрита черепно-мозкова травма та забій грудної клітини госпіталізована в Калинівську црл.



Переглядів: 2784
Поширень: 0