Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Вінниччини надійшли 252 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 61 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Крадіжка

До міського відділу міліції м. Вінниці звернулась 35-річна місцева жителька з повідомленням про те, що з її незачиненого автомобіля «Toyota», який знаходився на подвір’ї її домогосподарства невідома особа скоїла крадіжку шкіряної куртки, вогнегасника, аптечки та особистих документів. Працівниками міліції встановлено, що кримінальне правопорушення скоїли двоє 18-річних вінничан. Дана інформація зареєстрована у єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка).

Вилучення наркотичних речовин

В місті Вінниці по вул. Юності у 17-річного підлітка працівники міліції виявили та вилучили 7 г коноплі. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Дорожньо-транспортна пригода

8 вересня близько о другій годині ночі в м. Вінниці на перехресті вулиць Хмельницьке шосе – 40-років Перемоги 26-річний водій автомобіля «Мазда 626», скоїв наїзд на пішохода - 23-річного непрацюючого жителя села Лопатин. Внаслідок автопригоди потерпілий з закритою черепно-мозковою травмою та переломом гомілки госпіталізований до лікарні. Дана інформація зареєстрована у єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 КК України.



Переглядів: 3401
Поширень: 0