Через несприятливі погодні умови асфальтування території та проведення внутрішніх робіт в даний час здійснювати неможливо. Тому здати будівлю в експлуатацію заплановано до кінця квітня, а в термін до 4 травня має розпочатись процес перевезення контейнерів підприємців, які здійснюють торгівлю на вулиці Папаніна.

За словами начальника управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради Сергія Кудлаєнка, на сьогоднішній день розроблено та погоджено з усіма відповідними службами проекти та отримані попередні погодження усіх контролюючих органів. Вже підготовлені під асфальтування майданчики для встановлення контейнерів підприємців та майданчик для паркування автомобілів. Роботи по асфальтуванню розпочнуться із настанням сприятливих погодних умов. Наразі виконуються роботи щодо підключення мереж водопостачання та електроживлення. Всі необхідні підготовчі роботи по перенесенню комунікацій завершаться до кінця березня.

На початку лютого відбулась зустріч Володимира Гройсмана з підприємцями, які здійснюють торгівлю на ринку Папаніна, де обговорювалось питання переїзду. «Ми визначились, що в зв\'язку з холодними погодними умовами - швидко провести підготовчі роботи буде важко, - розповідає мер міста, - тому було прийнято рішення здійснити переїзд до 4 травня». До кінця березня у приміщенні колишнього Електротехнічного заводу буде проведено весь комплекс робіт, пов\'язаний з енергозабезпеченням та мережами. Готується майданчик для паркування на 500 автомобілів. Торговельна площа нового ринку складатиме 10 тисяч квадратних метрів.


Переглядів: 2755
Поширень: 0