18 вересня о 21:30 вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення районної лікарні з ознаками харчового отруєння було госпіталізовано 32-річного жителя с.Стадниця. Зі слів дружини стало відомо, що чоловік назбирав гриби і використав їх у їжу. Вже через годину йому стало зле і дружина викликала карету швидкої допомоги. На даний час потерпілий перебуває у лікарні в стані середньої важкості.

Наступної доби о 20:10 в реанімаційне відділення Барської районної лікарні з попереднім діагнозом «отруєння грибами» було госпіталізовано трьох жителів с.Митки: 96-річну бабусю, її 65-річну доньку та 36-річну онуку. Зі слів лікаря, постраждалі знаходяться у стані середньої важкості.

Того ж дня козятинським рятувальникам надійшло повідомлення, що в приймальне відділення відділкової лікарні станції Козятин із симптомами отруєння токсинами грибів було госпіталізовано 53-річну жінку, її 25-річного сина та 21-річну невістку, які власноруч назбирали гриби та, приготувавши їх, вжили. Наразі постраждалі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні у задовільному стані.

Наступної доби на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №22 смт. Теплик надійшло повідомлення про те, що в районну лікарню з попереднім діагнозом «отруєння грибами» було госпіталізовано 60-річного жителя с.Соболівка. На даний час постраждалий перебуває у терапевтичному відділені лікарні.

Раніше ми повідомляли про те, як упередити отруєння грибами.



Переглядів: 3040
Поширень: 0