Як повідомив начальник 2-го відділу міліції міста Олександр Король, до міліції звернулась 20-річна вінничанка, з заявою про те, що з її будинку малознайома дівчина скоїла крадіжку золотих прикрас та грошей на загальну суму 300 гривень.

Заявниця розповіла, що з дівчиною вона познайомилась випадково на зупинці громадського транспорту, коли поверталась з роботи. Дівчина звернулася до неї з проханням скористатися її мобільним телефоном та розповіла, що старший брат вигнав її дому, йти їй нікуди, і взагалі вона дуже змерзла. Розчулена такою розповіддю молода жінка запросила дівчину до себе додому відігрітися. Свою гостю жінка нагодувала та дала теплий одяг. Коли дівчина пішла, молода жінка виявила, що з її будинку зникли 300 гривень, золоті каблучки та ланцюжок з кулоном.

Коли потерпіла описала свою випадкову знайому, оперативники зрозуміли, що також її добре знають. У свої 17-років дівчина вже неодноразово мала проблеми з законом, і не раз доставлялася до міліції за скоєння крадіжок. Зараз матеріали двох кримінальних проваджень за фактами крадіжок знаходяться у суді, а ще за одним триває досудове розслідування.

Зараз слідчим відділом міліції відкрито четверте кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Дівчині загрожує до 3-х років ув’язнення.



Переглядів: 2616
Поширень: 0