Чотирьох зловмисників віком 18, 19, та 20 років, мешканців села Вороновиця Вінницького району, працівники міліції затримали вночі під час патрулювання вулиці Баженова в місті Вінниці.

Підозрілу четвірку молодиків міліціонери помітили близько о четвертій ранку, коли на службовому автомобілі патрулювали вулиці міста. Вони щось робили біля машин, які на ніч залишили власники неподалік під’їздів будинку. Побачивши міліціонерів, хлопці поспіхом сіли у одну з автівок.

Під час огляду автомобіля, який належить родичу одного з молодиків, на задньому сидінні працівники міліції виявили автомагнітолу, каністру з бензином та гумовий шланг. Звідки в них ці речі молодики пояснити не змогли. Зрозумівши, що їх упіймали на «гарячому», хлопці зізналися у скоєнні крадіжки та показали машини, з яких вони злили бензин та викрали магнітофон.

Зараз працівники міліції перевіряють причетність затриманих до інших аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст.185 (Крадіжка). Хлопцям загрожує покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3714
Поширень: 0