Починаючи з 30 вересня, теплопостачальні підприємства спільно із ЖЕКами почали запуск тепла на багатоповерхівки. А наприкінці минулого тижня їх працівники займались регулювальними та налагоджувальними роботами. На ранок 7 жовтня проблема була лише по двох висотках, але після обіду тепло вже з’явилося і в них.

Тиждень тому на ранковій апаратній нараді міський голова Володимир Гройсман зініціював початок опалювального сезону у житловому фонді. За тиждень, на наступній нараді, тепловики прозвітували, що на сьогоднішній день в усіх 1233 багатоповерхівках з централізованим опаленням, опалювальний сезон розпочато.

Перебої з теплопостачанням зранку відчували лише мешканці двох висоток за адресами провулок Карла Маркса, 22 та 40, де проводилася наладка індивідуальних теплових пунктів, встановлених в рамках швейцарського проекту з енергоефективності. До кінця дня теплові параметри у цих будинках дійдуть норми.

«Теплопостачальні підприємства і ЖЕКи фактично лише за один тиждень забезпечили теплом заклади і будинки. Щоб подати тепло і зробити це максимально якісно, працювали цілодобово, - зазначив Володимир Гройсман. - Ще заздалегідь було проведено всі необхідні підготовчі роботи, що і дало можливість швидко увійти в опалювальний сезон. Молодці, всі спрацювали злагоджено, і просив би передати вдячність усім колективам, які займались цією роботою».



Переглядів: 2981
Поширень: 0