Вінницький МВ

08.10.2013 близько 14:20 год. водій К., 1989 р.н., житель м. Вінниця, керуючи мотоциклом марки “Хонда”, і рухаючись по пр. Юності в напрямку вул. Келецької, допустив зіткнення з задньою частиною а/м “Мерседес”, під керуванням водія П., 1956 р.н., жителя м.Вінниця, який рухався попутному напрямку. Внаслідок ДТП, К. отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у ВАІТ

Вінницький МВ

8 жовтня о 16.49 год. працівниками СБНОН Вінницького МВ та працівниками ДАІ вінницького мв, під час проведення огляду автомобіля \\"део -ланос\\", який знаходився в м.вінниця по вул. короленка та поверхневого огляду с., 1981 р.н., жителя м. вінниця непрацюючого, раніше судимого, було виявлено та вилучено з внутрішньої кишені куртки фольговий згорток, в якому знаходилась порошкоподібна речовина жовтого кольору, схожа на психотропну речовину - амфетамін вагою один грам. вилучену речовину направлено на дослідження в ндекц при умвс.

Томашпільський РВ

8 жовтня під час відпрацювання смт. Томашпіль, по вул. Леніна було зупинено автомобіль "Опель Аскона", під керуванням Ю., 1988 р.н., жителя м. Бар, де під час перевірки документів водія та звірки номерів вузлів та агрегатів було виявлено ознаки підробки номеру кузова автомобіля, його вварено кустарним способом.

Вінницький МВ

8 жовтня о 11.30 год. працівниками ІДПС  СЗОП при МВС України під час відпрацювання м. Вінниці по Сабарівському шосе був зупинений автомобіль марки "Фольксваген Гольф", під керуванням Т., 1947 р.н., непрацюючого, жителя м. Вінниці, який при перевірці документів надав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки. Речовий доказ вилучено та направлено в НДЕКЦ при УМВС. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Співробітники даі 08.10.2013 виявили:

  • Порушень ПДР: - за добу – 296 (з них грубих – 201), - з початку року – 64167;
  • Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 28, - з початку року – 8683;
  • Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – перевищення швидкості – 84,
  • - з початку року – перевищення швидкості – 14371;
  • Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до дтп: - за добу – 0, - з початку року – 134;
  • Не використання ременів безпеки: - за добу – 5, - з початку року - 654;
  • ДТП з матеріальними витратами: - за добу – 1, - з початку року – 429;
  • Поставлено за добу транспортних засобів на арешт.



Переглядів: 2896
Поширень: 0