У Вінниці правоохоронці 2-го відділу міліції затримали злодія, який за півгодини обікрав п’ятьох студентів. Зловмисник «прогулявся» по незачиненим аудиторіям навчального закладу і поживився їхніми грошима.

До міліціонерів одночасно звернулись п’ятеро студентів одного з вищих навчальних закладів Вінниці з заявами про крадіжки особистих речей. У всіх заявників речі та гроші вкрали в роздягальні спортивної зали інституту. Здобиччю злодія стали понад 4000 гривень та 2 мобільних телефони.

Встановити особу, причетну до кримінального правопорушення, працівникам міліції допомогли свідки, які бачили підозрілого незнайомця. Того ж дня оперативники затримали 45-річного раніше судимого вінничанина, який має чималий досвід у скоєнні майнових злочинів. Під час особистого огляду у нього було вилучено частину викрадених речей.

Як з’ясувалось, у пошуках наживи зловмисник безперешкодно проник до приміщення інституту. У спортзалі він помітив залишені без нагляду речі студентів та взяв найцінніше – гроші та телефони, а потім швидко зник з місця події.

Наразі за даним фактом слідчим відділом міліції відкрито п’ять кримінальних проваджень за ч. 1 ст.185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі. Триває розслідування.


Переглядів: 2487
Поширень: 0