За словами начальника 1-го відділу Вінницького міськвідділу міліції Сергія Сокирана, потерпілій, 15-річній учениці десятого класу однієї з вінницьких шкіл було нанесено тілесні ушкодження ножем під час сварки з подругою.

Чотири роки дівчата були подругами, але останнім часом стосунки між ними погіршилися. Почались ревнощі та публічні образи на сторінках соцмереж. Того дня одна з них вирішила не з’ясовувати стосунки віртуально, а поговорити з подругою. Подзвонила і запросила на розмову тет-а-тет. Та погодилась, але розмова перейшла у сварку, потім у бійку, під час якої одна з дівчат ножем травмувала подругу.

Чоловік, який став свідком подій, втрутився та розняв дівчат. Потерпіла негайно подзвонила матері, викликали швидку. Дівчина госпіталізована в лікарню з тілесними ушкодженнями у вигляді ножового поранення черевної стінки, різаних ран плеча и передпліччя.

По даному факту слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження). Проводиться розслідування.


Переглядів: 4024
Поширень: 0