На тролейбусній зупинці біля центрального ринку в місті Вінниці оперативники затримали злодія, який щойно у тролейбусі викрав гаманець у студента. Ним виявився 37-річний неодноразово судимий за аналогічні злочини вінничанин.

12 жовтня на тролейбусній зупинці оперативники карного розшуку обласного управління міліції затримали вінничанина, який промишляв кишеньковими крадіжками у громадському транспорті. Як з’ясувалося, затриманий раніше неодноразово відбував покарання за аналогічні злочини, але на шлях виправлення так і не став. Цього разу йому вдалося не помітно дістати гаманець з кишені 17-річного студента одного з вінницьких училищ. За всім, що відбувалося у тролейбусі, спостерігали працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку УМВС. Міліціонери одразу затримали зловмисника та вилучили у нього гаманець, якій він щойно викрав у молодика.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Затриманому загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.
Шановні громадяни! щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах.



Переглядів: 2553
Поширень: 0