За словами міського голови Володимира Гройсмана, при наявності коштів ремонтні роботи заплановано розпочати у квітні.

13 березня міський голова Володимир Гройсман в рамках планового об\'їзду містом відвідав вулицю Данила Нечая - центральну магістраль Староміського району обласного центру, дорожнє покриття якої знаходиться в незадовільному стані та потребує капітального ремонту. «Незважаючи на труднощі, ми все ж передбачаємо фінансування робіт по ремонту доріг міста, - розповідає Володимир Гройсман, - наразі вже проведені майже всі тендерні процедури. Фактично ми сьогодні мобілізуємо ресурси для того, щоб розпочати ремонт, адже ті дороги, які ми не ремонтували у минулому та позаминулому роках, - сьогодні знаходяться в жахливому стані. По вулиці Данила Нечая необхідно робити капітальний ремонт усього полотна».

До вівторка профільними управліннями міської ради буде проведено додаткове обстеження доріг після зимового періоду. «Я думаю в квітні ми все ж таки почнемо ремонтні роботи, - каже міський голова, - а про обсяги робіт можна буде сказати пізніше, адже це залежатиме від того, як буде наповнюватися бюджет міста і від перегляду державного бюджету України на 2009 рік».

Дорожнє полотно вулиць ремонтуватимуть за двома напрямками - це капітальний та поточний (ямковий) ремонт. «Ми хочемо впровадити нову технологію по ямковому ремонту, - розповідає мер, - за нормальних погодних умов ми випробуємо її ефективність». Технологія полягає в тому, що для поточного ремонту будуть використовуватися спеціальні емульсії, якими заповнюватимуться ями, після чого дорожнє полотно перекриватиметься якісним асфальтом.


Переглядів: 2747
Поширень: 0