За останній рік українці задали Яндексу близько восьми мільйонів запитів, пов\'язаних із підготовкою до весілля*. Найбільший пошуковий інтерес до теми одружень користувачі виявляють у серпні — близько 18 % від загального потоку запитів про весілля за останні 12 місяців. Найменше весіллями цікавляться в грудні: майже вдвічі рідше, ніж у серпні.

У пошуку користувачі найчастіше хочуть подивитися весільні сукні та зачіски — [весільна зачіска як у принцеси], знайти привітання — [жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих], а також вибрати весільні атрибути та розваги на урочистість — [весільна флористика бутоньєрки купити].

Топ-5 весільних тем у запитах українців:

  1. сукні
  2. привітання
  3. зачіски
  4. пісні
  5. букети

Серед популярних запитів про весілля також трапляються питання про назви річниць — [третя річниця весілля як називається] і про подарунки на конкретну дату — [золоте весілля що дарувати вірші привітання]. Найчастіше користувачі шукають інформацію про першу та десяту річниці.

Запити про річниці весіль

Як і решта українців, вінничани цікавляться прикметами і традиціями, пов\'язаними з одруженням. Наприклад, питають таке:

  • [прикмети що робити з грошима які зібрав на весіллі],
  • [що треба говорити коли ріжуть весільний торт],
  • [розбився весільний келих до чого].

Дуже хвилюють українців і весілля знаменитостей. За даними пошуку Яндекса, з початку року користувачі найчастіше хотіли дізнатися подробиці одруження Ксенії Собчак і Максима Віторгана, Лєри Кудрявцевої та Ігоря Макарова, Дмитра Дикусара та Олени Шоптенко. А найпопулярніша “весільна качка” ходила про Володимира Путіна та Аліну Кабаєву.

Що ще жителі Вінничини запитували про весілля:

  • [як зробити щоб хлопець відмовився бути дружбою на весіллі]
  • [замовляння щоб від наречених відбою не було]
  • [як зробити нареченого щедрим за допомогою рун]
  • [що означає коли сниться втеча зі своєї свадьби]

* враховано запити зі словом “весілля” та його похідними українською і російською мовами



Переглядів: 4453
Поширень: 0