Близько дванадцятої години ночі на пульт охорони Управління ДСО при обласній міліції надійшов сигнал тривоги з кафе, розташованого поблизу Вінниці.

Наряд групи затримання ДСО прибув на місце події за лічені хвилини. У приміщенні кафе міліціонери виявили чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді різаної рани.

Під час з’ясуванні усіх обставин правопорушення встановлено, що потерпілий відпочивав у кафе разом зі своїми приятелями, поруч відпочивала інша компанія юнаків. Між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Коли в хід пішли кулаки, персонал закладу одразу натиснув на тривожну кнопку. В результаті з’ясування стосунків один із учасників бійки отримав різані поранення.

Працівниця закладу повідомила наряду ДСО, що юнаки, які влаштували бійку, побачивши машину держохоронців, одразу повтікали. Працівники ДСО затримали двох зловмисників за «гарячими слідами». Один з них сховався за магазином, а інший тікав в напрямку лісу. Працівниця кафе, яка знаходилась в машині правоохоронців, одразу впізнала недавніх відвідувачів-дебоширів. Спроби втекти виявились марними, юнаків було затримано. Ними виявилися двоє непрацюючих 20-річних вінничан.

На місце події було викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу райвідділу міліції, якої було передано затриманих для проведення перевірки та надання правової оцінки їхнім діям.



Переглядів: 3678
Поширень: 0