Гральний бізнес завдає чимало головного болю як громадянам, чиї близькі залишають біля ігрових автоматів значні суми коштів, так і правоохоронцям, адже в цій сфері існує чимало зловживань, про що свідчить міліцейська статистика.

Найбільш поширеними злочинами у сфері грального бізнесу є порушення порядку зайняття підприємницькою діяльністю (без отримання відповідних ліцензій та патентів).

Протягом минулого тижня створеними мобільними групами УМВС було проведено відпрацювання суб’єктів господарювання в цій галузі.

Результат говорить сам за себе – 15 порушень з боку власників ігрових залів вилилися в адміністративну відповідальність відповідно до ст.. 167 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та вилучення у правопорушників 90 одиниць грального обладнання. До слова сказати, вартість одного «безрукого бандита» в залежності від комплектації коливається від 1 до 3-х тисяч доларів.

Порушників виявили у місті Вінниці та 14 районах області. Так у гральному залі «Гавана» у м. Хмільник власник розмістив 31 ігровий автомат, на 26 з яких були відсутні лецензії та патент на здійснення даного виду діяльності.

Відносно порушників на ринку грального бізнесу підготовлені подання до органів влади про позбавлення їх ліценцій.


Переглядів: 2843
Поширень: 0