Перший сигнал про спрацювання тривожної сигналізації надійшов з одного з супермаркетів близько четвертої години ранку, другий – близько шостої години. Кнопку тривожної сигналізації в обох випадках натиснули охоронці закладів.

Прибувши на місце події, держохоронці в першому випадку затримали жінку, а в другому чоловіка. Обоє затриманих спокусилися на продукти харчування. Зі слів працівників закладу, підозрілі покупці дуже довго роздивлялися товар. Своєю поведінкою вони привернули увагу охоронців. Після тривалої «прогулянки» магазином відвідувачі врешті зупинили свій вибір на продуктах харчування та заховали їх серед особистих речей. Коли ж вони пройшли повз касира та не надали товар для розрахунку, їх було затримано. Затриманими виявились 28-річні жителі м.Вінниці.

Підозрюваних доставили до райвідділу міліції. В діях затриманих вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 КК України (крадіжка). Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п\'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.



Переглядів: 2655
Поширень: 0