2 грудня о 14 годині у ТРК «Sky Park» (1-й поверх, вхід з вул. Соборна) громадська організація «Розвиток. Розвиток» презентує дерево дитячих бажань «Долоні дитини візьми в свої руки!» На ньому будуть розміщені фото 20 маленьких вінничан дітей-сироти та дітей з багатодітних малозабезпечених сімей. Поруч будуть зображення долоньок, на яких малеча написала свої побажання Святому Миколаю. Тож, у кожного є можливість хоча б на хвилинку стати Святим Миколаєм для цих дітлахів і здійснити їх заповітні мрії.

Напередодні дня Святого Миколая громадська організація «Розвиток. Розвиток» за сприяння Вінницької міської ради проводить фестиваль дитячої творчості та таланту «Крок до мрії». Вже традиційно фестиваль стартує з благодійної акції для дітей нашого міста. Як і у попередні роки, ГО «Розвиток. Розвиток» дарує можливість вінничанам відчути себе у ролі Святого Миколая та закликає їх приєднатися до благородної справи: «Долоні дитини візьми в свої руки!»

З 1 по 19 грудня у торгово-розважального комплексу «Sky Park» буде розташоване символічне дерево дитячих бажань.

На ньому розташують фотографії двадцяти маленьких вінничан (10 дітей-сиріт та 10 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей) та зображення їхніх долоньок, на яких малеча написала свої побажання Святому Миколаю. «Ці дітки проживають поряд з нами у нашому місті, але життя склалось так, що вони у своєму віці повинні долати певні труднощі, перешкоди, обмеження. Будучи дітьми, усі ми вірили в дива. А сьогодні ми самі можемо створити диво для цих дітей, здійснити їхні мрії.

Долоні дитини візьми в свої руки!

Розуміючи те, що учасників акції всього 20, а бажаючих долучитися до акції вінничан набагато більше, ГО «Розвиток. Розвиток» запрошує усіх приносити до дерева бажань й інші подарунки на свій розсуд та по своїм можливостям – цукерки, іграшки, книги, одяг тощо. Ці подарунки організатори передадуть онкохворим дітям, які перебувають у лікарні.

Підведення підсумків благодійної акції відбудеться 19 грудня о 16.00 на майдані Незалежності в атмосфері свята, музики, веселощів та розваг. Усі подарунки, зібрані в рамках акції, буде передано у цей день особисто дітям.

Контактна особа: Наталя Заболотна (068-210-30-00), [email protected]


Переглядів: 3517
Поширень: 0