Четвертий рік поспіль у Вінниці триває традиційний конкурс на краще новорічне оформлення будинків, вікон, балконів та дворів висоток «Новорічний настрій». Тому, прикрасивши своє помешкання до новорічних свят, можна буде не тільки створити святковий настрій собі і сусідам, а й отримати грошові винагороди від однієї до п’яти тисяч гривень. Прийом заявок триватиме до 27 грудня.

Загальноміський конкурс «Новорічний настрій» - це не лише гарна нагода проявити креативність та творчий підхід до створення святкової атмосфери, а й отримати грошову винагороду. Досвід попередніх конкурсів показує, що крім сучасних світлових елементів та святкових прикрас, вінничани часто створюють прикраси власноруч із підручних матеріалів. Головне, аби в цілому прикраси та новорічна атрибутика відтворювали атмосферу свята.

Загальноміський конкурс «Новорічний настрій»Цьогоріч у конкурсі буде чотири номінації:

  1. краще новорічне вікно,
  2. балкон,
  3. садиба,
  4. прибудинкова територія багатоповерхівки.

Згідно із Положенням про проведення конкурсу минулорічні переможці також можуть подавати заявки, але на інші номінації. Так, наприклад, якщо минулого року учасник став переможцем у номінації «Краще новорічне вікно», то цьогоріч він може подати заявку на «Кращий новорічний балкон» або інші номінації. В іншому випадку заявка буде вважатися недійсною.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі «Новорічний настрій», слід заповнити заявку, розміщену у розділі «Актуально» на офіційному сайті Вінницької міської ради та надіслати її на електронну адресу [email protected]. До повідомлення слід додати декілька якісних фотографій прикрашеного вікна (садиби, балкону, прибудинкової території багатоповерхівки), розмір кожного фото не повинен перевищувати 1 Mb. Слід також обов’язково вказати у темі повідомлення номінацію, у якій є бажання взяти участь, та разом із заявкою надіслати на вказану електронну адресу. Прийом заявок триватиме до 27 грудня. Після чого конкурсна комісія огляне об’єкти, які беруть участь в конкурсі, та визначить переможців.

За краще новорічне вікно вінничани отримають за перше місце – 3000 грн., за друге – 2000 грн. та за третє – 1000 грн. За кращий балкон розмір премій становитиме 4000, 3000 та 2000 гривень відповідно. За кращу садибу приватного сектору та кращу прибудинкову територію переможці зможуть отримати по 5000, а за друге та третє місце по 4000 та 3000 гривень.

За більш детальною інформацією усі бажаючі можуть звертатись за телефоном 59-53-10.



Переглядів: 4722
Поширень: 0