З червня 2013 року по грудень 2013 р. ГО «Паросток» реалізовує проект «Волонтерство-шлях до порозуміння». Діяльність даного проекту реалізовується за фінансової підтримки «Фонду Сприяння демократії Посольства США в Україні». Метою проекту є активізація розвитку волонтерського руху на Вінниччині, шляхом проведення публічних акцій, створення та транслювання відеоролику щодо волонтерської діяльності, розповсюдження інформаційних матеріалів серед представників молодого покоління, що є потенційними волонтерами, а також залучення їх до спільної творчої діяльності з їхніми однолітками, які мають певні фізичні обмеження.

Форум волонтерів

5 грудня 2013 р. у актовій залі інституту Університету «Україна» відбувся Форум волонтерів Вінниччини.

Форум волонтерів

Форум організовано та проведено ГО «Паросток» разом з Вінницьким соціально-економічним інститутом Університету «Україна» та Вінницьким центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь» Міністерства соціальної політики України.

Форум волонтерів

На Форумі прийнято Резолюцію про взаємодію у напрямку розвитку волонтерського руху на Вінниччині між навчальними закладами, департаментом освіти і науки облдержадміністрації, центрами соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, громадськими організаціями, які працюють з дітьми з інвалідністю, центрами соціальної та професійної реабілітації людей з інвалідністю.

Форум волонтерів

Серед учасників, які активно долучилися до роботи Форуму були представники консульства Республіки Польщі в Вінниці, представники Італії, представництво PH International в Україні.

Центром волонтеріату Вінниччини було вибрано Вінницький соціально-економічний інститут Університету «Україна», адже саме Університет «Україна» на сьогодні є одним із небагатьох навчальних закладів, що надають спеціалізовану вищу освіту особам з особливими потребами.

Приєднуйся до команди волонтерів на сайти vinvolonter.vn.ua та за контактними телефонам 0677831061, 0631019698

Разом і тільки разом ми зможемо створити сприятливе середовище для розвитку волонтерського руху на Вінниччині!



Переглядів: 3803
Поширень: 0