Одне з найулюбленіших зимових свят малечі – День Святого Миколая. Прокидаючись вранці і хлопчики, і дівчатка в першу чергу заглядають під подушку і сподіваються знайти подарунок.

У «Малятко» на День Святого Миколая завітали міндоходівці Вінниччини

Особливо чекають на них дітки позбавлені батьківського піклування. Аби не розчаровувати сподівань малечі і подарувати їм частинку казки у цей день, до дитячого будинку «Малятко» завітав начальник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Геннадій Федик разом з колегами. Малюкам подарували солодощі, фрукти, іграшки, а також музичний інструмент – баян. Про нього давно мріяли дітки, які часто проводять конкурси художньої самодіяльності і готують номери до свят. Їм подобається співати і танцювати під «живу» музику.

У «Малятко» на День Святого Миколая завітали міндоходівці Вінниччини

На зустрічі з керівництвом «Малятка» посадовець зазначив, що у повсякденні «чудеса» трапляються рідко, а реальні добрі справи залежать від свідомості і вчинків дорослих людей. Тому гідні умови для розвитку дітей залежать і від культури сплати податків.

Вихованці тепло та радісно зустрічали гостей, обіймали та дарували свої сонячні усмішки. Співали, розповідали віршики, і читали молитви Святому Миколаю. У своїх зверненнях просили здоров’я та доброї долі. Дуже раділи подарункам та охоче розповідали про свої успіхи.

У «Малятко» на День Святого Миколая завітали міндоходівці Вінниччини

ГУ Міндоходів у Вінницькій області має гарні традиції благодійництва. Чудові подарунки отримають сьогодні дітки і в Дашівській, і в Стрижавській, і в Серебрійській, і в Тульчинській школах-інтернатах. Розділити радість свята з малечою мають нагоду працівники Міндоходів кожного району.
 



Переглядів: 5278
Поширень: 0