За словами начальника Управління карного розшуку у Вінницькій області Олександра Глянька, за фактом зникнення неповнолітньої в черговий раз було відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

В рамках розслідування кримінальної справи правоохоронці задіяли усі можливі оперативно-технічні та слідчі заходи аби розшукати дівчину.

- Ми отримали інформацію, що зниклу бачили в Одесі. Туди направлялися оперативно-розшукові групи, перевіряли місця, де схожу на неї дівчину бачили люди. Але тривалий час її не вдавалося знайти.

До пошуків залучили засоби масової інформації, фотографії зниклої дівчини обійшли усю Україну.

Врешті одесит, який приїхав до Києва, впізнав на сітілайті з розшуку дітей Анастасію та зателефонував в міліцію. Завдяки розповіді хлопця, який підвозив дівчину до місця її проживання, оперативники знайшли неповнолітню. Вона в черговий раз змінила зачіску та колір волосся, видавала себе за повнолітню, заробляла на життя тимчасовими заробітками.

Зараз Анастасія повернулася додому, правоохоронці в черговий раз нагадали дівчини, якими ризиками може обернутися в її віці бажання жити самостійним дорослим життям. Втікачку передали матері, яка увесь цей час жила надією та не припиняла шукати дочку.


Переглядів: 2802
Поширень: 0