Правоохоронці з’ясували, що травми потерпілий отримав під час конфлікту з своїм 38-річним сусідом. Потерпілий пояснив, що напередодні Нового року підмітав біля свого будинку та зробив зауваження сусіду, який проживає навпроти, щоб той також прибрав на вулиці. Сусід саме виїжджав на автомобілі за святковими покупками.

Після зауваження між чоловіками розгорівся конфлікт, в ході якого молодший з сусідів почав стріляти по супротивнику. Власник травматичного пістолета «Форт- 12 М» пояснив, що почав стріляти після того, як літній чоловік вдарив його палицею. Він також звернувся в міліцію з заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень.

За словами начальника Вінницького райвідділу міліції Віктора Сидоренка наразі слідчим відділом відкрито два кримінальних провадження – за фактом хуліганства із застосуванням зброї відповідно до ч.4 ст.286 КК України, за що передбачено покарання від трьох до семи років ув’язнення. Також відповідно до заяви іншого учасника конфлікту за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень відповідно до ст.125 КК України.

Триває слідство.



Переглядів: 3253
Поширень: 0