Близько о пів на шосту годину ранку до Вінницького міського відділу міліції звернулась 28-річна жителька одного з сіл Вінницького району з заявою про те, що її пограбували троє молодих людей, з якими вона кілька годин тому познайомилась на автовокзалі. Серед кривдників була дівчина. Заявниця знала лише їхні імена та приблизний вік.

Зі слів потерпілої, коли поїхав автобус, а вона залишилась на платформі, до неї підійшла трійця молодих людей та запропонувала разом йти на інший автовокзал. Було пізно, тому жінка охоче пристала на пропозицію. По дорозі молоді люди запропонували зайти у кафе відзначити знайомство. Після кількох випитих келихів спиртних напоїв у одному з нічних кафе, компанія вирушила на автобус. По дорозі чоловіки схватили жінку за руки, а дівчина зняла з неї три золоті каблучки, відібрала мобільний телефон та забрала сумку з особистими речами. Після чого нові знайомі накивали п’ятами.

Підозрюваних оперативники шукали за описом потерпілої. Десять діб знадобилося працівникам міліції, щоб затримати кривдників жінки. Ними виявилися 23-річні молоді люди та 17-річна дівчина. Чоловіки – жителі Тиврівського району, а дівчина – мешканка одного з сіл Вінницького району.

Зі слів затриманих, вони збиралися їхати до Києва. Оскільки поїхати їм не вдалося, а гроші скінчилися у кафе, вирішили пограбувати попутницю. Каблучки та телефон потерпілої трійця зранку здала в найближчий вінницький ломбард.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 3156
Поширень: 0