Близько сьомої години вечора на пульт центрального спостереження ДСО надійшов сигнал тривоги з одного із супермаркетів. На місці події, правоохоронці затримали двох 29 та 27-річних непрацюючих жінок,одна з яких раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності. Як з’ясувалось, жінки, заховавши деякі продукти харчування серед особистих речей, пройшли повз касира та не надали товар для розрахунку.

Зі слів працівників закладу, вони дуже довго ходили по магазину та роздивлялася товар, а також постійно озиралися. Такою поведінкою жінки привернули увагу охоронців, які почали спостерігати за ними через камери відеоспостереження. Після тривалої «прогулянки» магазином відвідувачки зупинили свій вибір на продуктах харчування, але розраховуватись за них не поспішали. На виході вони були зупинені охоронцями Державної служби охорони.

Однак при з’ясуванні всіх обставин скоєного злочину та подальшого перегляду записів із камер відеоспостереження було встановлено, що це вже третя крадіжка за день, скоєна цими особами. Аби залишитись непоміченими жінки щоразу перевдягались.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмисницям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.


Переглядів: 2673
Поширень: 0