Депутат СПВ Ірина Гуцол розпочала свій благодійний проект «Подаруй дитині крила». Ініціатором акції став соціальний комітет Парламенту.

У зв’язку з цим раніше у навчальних закладах Вінниці був оголошений збір іграшок, теплих речей, розвиваючих ігор та книг.

Депутати Студентського Парламенту працювали у складі шести чоловік – Ірини Гуцол, Вікторії Захарчук, Інни Черниш, Кузьменко Юлії, Олександра Подзірея та Ольги Авдєєвої. За задумом ініціаторів вони завітали у Жмеринську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів, де на них чекало 77 вихованців, віком від 5 до 16 років.

Розважальна програма, яку представили депутати, розпалила у серцях дітей святковий настрій та викликала море позитивних емоцій. Вихованці були настільки захоплені видовищем, що пізніше розповідали вірші й співали, за що були нагороджені солодкими призами.

СПВ дякує студентам Вінницького національного технічного, Вінницького національного аграрного університетів, Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва, Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу за проявлену небайдужість до долі сиріт, за їхню допомогу у зборі необхідних речей.

Студентський Парламент Вінниччини як організатор благодійної акції закликає всіх проявляти любов і турботу до оточуючих завжди, не чекаючи на винагороду. Адже найкраще «дякую» – щасливі очі того, хто стоїть напроти.


Переглядів: 2187
Поширень: 0