Працівники міліції зачитали вінничанину постанову суду про проведення обшуку, на що він відреагував агресивно, вчинивши фізичний опір правоохоронцям. Працівники міліції для припинення правопорушення змушені були вдягти на хлопця наручники.

Під час обшуку в квартирі вінничанина, який штурмував Вінницьку ОДА, вилучили автомат, рушницю...

В подальшому на нього було складено адміністративний протокол по ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

Таке адміністративне правопорушення тягне за собою накладення штрафу від восьми до п\'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п\'ятнадцяти діб.

Під час обшуку в квартирі вінничанина працівники міліції вилучили рушницю, автомат, ніж з ознаками холодної зброї, саморобну металеву сокиру, а також спецодяг та засоби індивідуального захисту, які можуть свідчити про його участь в протиправних діях під час штурму Вінницької ОДА, внаслідок якої постраждали працівники міліції.

Вилучені речі направлені на експертизу.

Після проведення усіх необхідних слідчий дій буде визначено процесуальний статус вказаного громадянина.



Переглядів: 3214
Поширень: 0