3 квітня в рамках планового об\'їзду території міста міський голова Володимир Гройсман оглянув території ЖЕКу № 10, а також приватного сектору мікрорайону Пирогово, де мешканці вже прибрали дворові та прибудинкові території.

Щоп\'ятниці 3, 10 та 17 квітня, з метою впорядкування території міста після осінньо-зимового періоду та поліпшення її санітарно-епідеміологічного стану, - триватимуть комплексні заходи по очищенню та благоустрою прилеглих до будинків, підприємств, закладів освіти та охорони здоров\'я територій, парків, магістральних шляхів, прибережних смуг, водоймищ і зон масового відпочинку городян. Наразі очищення від сміття та палого листя потребують ЦПКіВ ім. Горького, П\'ятничанський парк, територія Лісопарку, набережна річки Південний Буг, міські пляжі та зелені зони.

Вже протягом двох тижнів мешканці приватного сектору міста прибирають території, прилеглі до їх будинків. Станом на 1 квітня у приватному секторі проведено 6 суботників по квартальних комітетах Слов\'янка, Вінниченко, Сабарів, Корея-1, Тяжилів, П\'ятничани, у яких було задіяно більше 80 чоловік. У будні дні мешканці здійснюють прибирання прилеглої до приватних будинків території, а по суботах - очищують території, де відбулось значне накопичення сміття, а також ліквідовують стихійні сміттєзвалища. Протягом двох тижнів підприємством «ЕкоВін» з приватного сектору було вивезено 5 машин сміття.

«Проведення прибирання у п\'ятницю буде більш ефективним, - вважає міський голова Володимир Гройсман. - У цей день городяни зможуть прибрати загальноміську територію, а у суботні дні - привести до належного стану свою прибудинкову територію. Я хотів би, щоб ми до Великодніх свят навели ідеальний порядок у місті». До участі у цих заходах запрошуються всі небайдужі вінничани. Комунальне підприємство «ЕкоВін» забезпечить безкоштовне вивезення зібраного сміття.


Переглядів: 3164
Поширень: 0