Під час реалізації благодійного проекту «Простір відкритих думок» діти мали змогу познайомитись зі спортом та традиціями англомовних країн та потренувати свою майстерність із гри у боулінг та настільних ігор.

Організатором проекту є КП «Центр концертних та фестивальних програм», координатором якого є Лілія Кіпоренко. Мета проекту - показати дітям важливість знання іноземної мови в сучасному світі та зацікавити і мотивувати їх у подальшому вивченні іноземної мови.

24 лютого 2014 року діти зібрались для проведення зустрічі-заняття в боулінг-клубі ТРЦ «Мегамолл», який являється партнером благодійного проекту і запросив дітей пограти в гру англомовних країн, а саме в боулінг. Перед грою інструктор провів кваліфікований інструктаж. Діти із величезним задоволенням та великою активністю грали протягом години.

3 березня 2014 року зустріч-заняття по проекту проводилась в офісному приміщенні ТОВ «Він Інтерактив». Менеджер ТОВ «Він Інтерактив» Анна Маранчук розповіла діткам про роботу підприємства та мотивувала дітей до гарного навчання, адже саме завдяки цьому можна в майбутньому стати не лише кваліфікованим спеціалістом, а й отримати цікаве і перспективне місце роботи. Перед тим як приступити до освоєння настільного футболу, аерохокею і ігрових приставок, діти посмакували і підкріпились печивом і чаєм.

Завдяки партнерам благодійного проекту «Простір відкритих думок», діти мають змогу зануритись у культуру іноземних країн.

Партнери проекту: Центр сімейного відпочинку «Дитяча планета»; ТОВ «Він Інтерактив»; ТРЦ «Мегамолл»; ресторан «DaLucio»; МКП «Кінотеатр «Родина».

Наступне заняття відбудеться 5 березня 2014 року о 15.00 год. у приміщенні бібліотеки-філії № 13 ЦБС.


Переглядів: 4690
Поширень: 0