Цю інформацію повідомили представники міського відділу міліції на черговому засіданні, яке відбулось вранці у міській раді. Крім того, співробітники ДАІ у святкові дні було затримано кілька осіб, які керували авто у нетверезому стані. А працівників міліції викликали на декілька п’яних бійок.

На вихідних оперативниками міського відділу міліції було затримано злочинців, які протягом останнього часу здійснили ряд квартирних крадіжок у різних мікрорайонах міста. Один з групи працював водієм, інший – шляхом проникнення через вікно, викрадав цінні речі. Крадіжки здійснювалися переважно у приватному секторі. За словами заступника начальника кримінальної міліції вінницького міськвідділу Кирила Доценка, підозрюваний, який здійснював крадіжки, є неодноразово судимим за подібні злочини, до того ж вживає наркотичні речовини. За результатами проведених слідчих заходів, його було затримано на місці вчинення чергового злочину – чоловік намагався обікрасти приватну садибу на Вишеньці.

Розкрито і два пограбування, які були вчинені протягом минулого тижня. В обох випадках у постраждалих були викрадені телефони. В одному випадку були пограбовані неповнолітні, які, вийшовши з комп’ютерного клубу, зустріли чоловіка і той, пригрозивши пістолетом, забрав у хлопців мобільника. 10 березня працівники міліції підозрюваного затримали, в нього було знайдено та вилучено як пістолет, так і відібраний у неповнолітніх мобільний телефон. Друге пограбування сталося на ринку «Світанок». На сьогоднішній день підозрюваний по цьому злочину теж затриманий.
 



Переглядів: 2936
Поширень: 0