11 березня о п’ятій годині вечора екіпаж працівників ДАІ міста Вінниці на вулиці Кірова зупинив автомобіль «Mitsubishi L200». На вимогу інспекторів пред’явити документи, водій іномарки висловив заперечення. Спілкуючись з ним, міліціонери відчули різкий запах алкоголю. Запропонувавши водію вийти з машини і пройти обстеження на вміст алкоголю, він натиснув на педаль і поїхав. Екіпаж ДПС почав переслідувати правопорушника.

Позашляховик Mitsubishi L200 тікав від ДАІшників вулицями Вінниці та опинився у кюветі

Тікаючи від інспекторів ДАІ, водій іномарки створював аварійні ситуації на дорозі, виїжджав на смугу зустрічного руху та ледь не збив пішоходів на пішохідному переході біля супермаркету. Скерувавши автівку на тротуар, водій пошкодив переднє колесо та продовжив тікати. Поблизу села Вінницькі Хутори, водій іномарки не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Затриманим виявився 53-річний житель села Вінницькі Хутори. Від проходження медичного обстеження на вміст алкоголю він відмовився. Інспектори ДАІ склали на правопорушника три адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у нетверезому стані), ст. 122-2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 122-4 КУпАП (створення аварійної ситуації). Адміністративні протоколи направлені до суду для прийняття законного рішення.

Автомобіль доставлений на арештмайданчик.

З початку року працівниками ДАІ затримано 1686 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. На автошляхах області сталися 72 дорожньо-транспортні пригоди за участі п’яних водіїв, під час яких 4 людини загинули і 17 отримали травми.

)


Переглядів: 4585
Поширень: 0