Інспекторів ДПС привернув увагу автомобіль «ВАЗ-2108», який стояв під знаком «Зупинка і стоянка заборонена». Водія поруч не було. Невдовзі до легковика підійшов чоловік з двома великими сумками. Було помітно, що він поспішав, оскільки швидко клав сумки у автівку.

Міліціонери попросили водія пред’явити документи та повідомили, що він порушив Правила дорожнього руху. Поки один інспектор складав протокол, інший поцікавився, що у нього в сумках. 53-річний чоловік занервував, та сказав, що блоки з цигарками. Документи на них зараз мають піднести. Йшов час, але документів так ніхто не приніс.

З ринку «Урожай» до міліціонерів підбігла схвильована жінка та попросила допомоги. Вона повідомила, що хтось вкрав з її торгового місця цигарки. Інспектор запропонував жінці подивитися вміст сумок водія-правопорушника. Вона була дуже здивована, коли побачила свій товар.

Зловмисник на місці був затриманий в порядку ст. 208 КПК України (підозра у скоєні злочину). Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). За такий злочин чоловікові загрожує до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 3074
Поширень: 0