Цьогоріч весняна погода встановилася досить рано, тому і прибирання території міста після зими розпочалося раніше. З 25 березня учні та студенти навчальних закладів всіх рівнів акредитації розпочали прибирання зелених зон вздовж вулиць, лісопарків та схилів річки Південний Буг. За кожним ВИШом закріплена окрема територія. «Генеральне прибирання» міста триватиме до кінця квітня. До цього долучиться 31 навчальний заклад та понад 3,5 тисячі учнів та студентів.

Якщо погода буде сприяти, 5 та 12 квітня відбудуться суботники на територіях ЖЕКів. Працівники житлово-експлуатаційних контор спільно з мешканцями приберуть листя та гілля, впорядкують дитячі майданчики, квітники, висадять нові дерева. Така невелика допомога мешканців дозволить швидше навести лад після зими.

А 11 та 25 квітня у Вінниці буде проведено загальноміські суботники. У них можуть взяти участь працівники різних установ та організацій. Від випадкового сміття та палого листя прибиратимуться парки, зелені зони та посадки. Традиційно у цих суботниках візьмуть участь і працівники міської ради та її виконкому.

Протягом двох найближчих тижнів суботники проводитимуться і працівниками бюджетних установ. Біля лікарень, шкіл та бібліотек будуть впорядковані квітники, здійснено побілку бордюрів та дерев і прибрано зелені зони. ​



Переглядів: 3491
Поширень: 0