Місцевим державним адміністраціям рекомендовано розглянути спільно з органами місцевого самоврядування питання щодо завершення 27 березня 2014 року опалювального періоду 2013-2014 років з урахуванням температурного режиму на відповідних територіях. Про це йдеться у спільному листі Віце-прем\'єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Продана, адресованому Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям.

Як повідомили в Управлінні комунальної теплоенергетики Мінрегіону, на сьогоднішній день опалювальний період завершився в Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Херсонській областях.

Щодо Вінниці, то у департаменті у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю міської ради нам повідомили, що скоріше за все опалювальний сезон у місті буде завершено 1 квітня. І додали, що це пов’язано з тим, що за прогнозами на найближчі кілька діб очікується пониження зовнішньої температури повітря. Тому у понеділок, 31 березня, буде прийнято остаточне рішення.



Переглядів: 3039
Поширень: 0