Практично усі роботи по «генеральному прибиранню» території міста заплановано закінчити до Великодніх свят. Про це сьогодні повідомив в.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов під час об’їзду: «Нам пощастило з ранньою весною, тому прибирання міста розпочалося набагато раніше, і роботи вже входять в інтенсивний ритм. Дуже хочемо до Великодніх свят максимально навести загальний лад і порядок у місті».

Окрім прибирання випадкового сміття та палого листя, буде проведено побілку дерев та бордюрів, здійснено фарбування лавочок та огорож у дворових територіях, пофарбовано металеві опори та конструкції світильників у вуличних ліхтарях.

Всі основні роботи по прибиранню міста після зими завершать до Великодня

З 12 березня працівниками «Міськсвітла» вже розпочато фарбування опор та оголовників вуличних світильників. Двома бригадами на сьогоднішній день вже пофарбовано 108 оголовників та 145 опор по вулиці Соборній, Хмельницькому шосе та площі Гагаріна. Загалом же до кінця квітня заплановано провести фарбування більше 800 оголовників по вулицях: Київській, Островського, Лебединського, Немирівському шосе, Свердлова та інших. Окрім того, ще два тижні тому працівниками «Міськсвітла» були завершені роботи по обрізці гілок дерев, які заважають лініям електропередач.

При проведенні суботників у дворових територіях протягом квітня буде висаджено близько 10 тисяч саджанців дерев. Наразі розробляється концептуальний підхід по посадці нових дерев по вулиці Соборній та Хмельницькому шосе, де дерева восени мають висаджуватися за новими правилами. Посадкою саджанців буде займатися «зеленбудівці», а зараз працівники підприємства понижують та корчують пні старих сухостійних дерев, які було знесено минулого року. ​



Переглядів: 14172
Поширень: 0