29 березня о 22.30 год. в місті Вінниці по вулиці Коцюбинського працівниками ІДПС взводу ДПС ВМВ під час перевірки автомобіля "ВАЗ 2106" , виявлено та вилучено фольговий згорток з білою порошкоподібною речовиною "Амфетаміну", вагою 1 г.

Амфетамін вилучили інспектори ДАІ у водія «Жигулів»

Автомобіль був зупинений, тому що характер його руху викликав у правоохоронців сумніви щодо стану водія. Під час спілкування із інспекторами ДАІ, водій намагався позбутися згортку із наркотичною речовиною, викинувши її з автомобіля, що було зафіксовано свідками даної події. Чи знаходився водій під дією наркотичних речовин з’ясовує слідство.

Вилучена речовина направлена на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Дана інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень відповідно до ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Таке правопорушення карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом до шести місяців.

Загалом, з початку року інспекторами ДАІ Вінницької області було зареєстровано 11 фактів виявлення та вилучення наркотичної речовини у водіїв автотранспорту. Лише за минулий тиждень таких випадків було чотири, серед них вилучення в місті Гайсині майже пів-кілограма амфітаміну.



Переглядів: 3143
Поширень: 0