За словами начальника вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, протягом минулих вихідних у місті було скоєно 8 злочинів. Серед них зокрема два звернення відносно нанесення тілесних ушкоджень, крадіжка телефону та шахрайство через мережу Інтернет. Чотири на сьогоднішній день уже розкрито.

Наразі по території усієї держави проводиться операція «Зброя і вибухівка». В рамках цієї операції протягом двох останніх днів працівниками ДАІ було вилучено пневматичну гвинтівку та пістолет. «В суботу працівники ДАІ під час патрулювання по вулиці Келецькій зупинили автомобіль ВАЗ-2106, з-під сидіння водія було вилучено пневматичну гвинтівку без документів, - розповідає начальник ВДАІ міста Вінниці Анатолій Присяжнюк. – А вчора ще у одного водія вилучено пневматичний пістолет, документів водій пред’явити не зміг. Він був доставлений в райвідділ. Зараз ведуться слідчі дії».

В суботу ввечері також був зупинений водій, в автомобілі якого було виявлено два пакетика з речовиною білого кольору, пластикові карточки з нашаруванням білої речовини, електронні ваги та засоби для вживання наркотиків. ​



Переглядів: 3201
Поширень: 0