Сигнал «Тривога» надійшов на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони з одного із вінницьких закладів швидкого харчування. Отримавши сигнал, черговий пульту негайно передав інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання. Наряд відреагував миттєво і через кілька хвилин вже прибув до місця виклику.

На місці події працівники ДСО затримали чоловіка, який тримаючи у руках мисливський карабін «Сайга» вчиняв хуліганські дії відносно персоналу закладу. На запитання працівників міліції, що він робив на вулиці зі зброєю в руках чоловік відповів, що його побили, а потім він пішов до дому взяв зброю і повернувся шукати своїх кривдників.

Ранковим відвідувачем виявився 37-річний непрацюючий вінничанин.

На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу райвідділу міліції, працівникам якої було передано затриманого, а зброю направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



Переглядів: 3612
Поширень: 0