Принаймні, є сторінка людини, яка видає себе за вінницького міського голову. Адже сам він ніколи не реєструвався у цій мережі і навіть не думав про це.

- Мені розповіли про цю сторінку 13 квітня, - каже Володимир Борисович. – Був здивований. Я думаю, що дуже недобре видавати себе за когось іншого. Хтось це робить, а навіщо? Я навіть не здогадуюся...

Тим не менш, вінницький мер любить он-лайн спілкування. Щоправда, проводить його тільки на одному сайті - myvin.com.ua. Тому радить всім бажаючим звертатись саме на цей веб-ресурс.

Щодо „Однокласників” – тепер розмірковуватиме, що із цим робити. Тим часом, на цій сторінці продовжується активність. Хтось під ніком „Володимир Гройсман” заходить сюди щовечора та заливає свіжі фотографії міського голови. А також– спілкується із відвідувачами від імені мера. На форум колишні вінничани з-за кордону та жителі міста пишуть прохання, побажання і подяки, про які справжній вінницький мер навіть і не здогадується. Наприклад: „заасфальтуйте провулок Карла Маркса” чи „Дякую за оновлену Вінницю”.


Переглядів: 4029
Поширень: 0