Напередодні Великоднього сільськогосподарського ярмарку директор департаменту адміністративних послуг міської ради Сергій Кудлаєнко зустрівся з підприємцями, які представлять свою продукцію на ярмарку. Він наголосив на тому, що продукти мають бути якісні, а ціни на них – нижчі від ринкових.

Нагадаємо, 12 квітня по проспекту Юності біля ТЦ «Дастор» відбудеться сільськогосподарський ярмарок. Вінничани зможуть скупитися тут з 7 години ранку. На продукцію, яка буде продаватися на ярмарку, обов’язковими будуть дозвільні документи з санітарно-епідеміологічної та ветеринарної служби.

Вінничан обіцяють порадувати цінами Великоднього ярмаркуВінничан обіцяють порадувати цінами Великоднього ярмарку

«Цінова політика на ярмарку повинна бути нижчою від ринкової, щоб ніхто штучно не піднімав ціни, - каже Сергій Кудлаєнко. - Адже, на жаль, перед святами спостерігається штучне підняття цін. Взагалі, мета ярмарків, які поводяться у Вінниці, – дати можливість людям купувати продукцію по нормальних цінах. Від підприємців не вимагається жодних додаткових фінансових навантажень, вони не платять ні за місце, ні за прибирання. Тому Ви абсолютно в змозі це зробити». Всі присутні на зустрічі підприємці з цим погодились.

Щодо асортименту товарів, то на ярмарку можна буде придбати яйця, м\'ясо, рибу, ковбаси, хлібобулочні вироби, крупи, овочі тощо. Загалом майданчик біля «Дастору» зможе вмістити близько 50 вантажівок.



Переглядів: 3102
Поширень: 0