Вінничани повинні отримати всі умови, аби за доступними цінами зробити закупки до Великодніх свят. Таке завдання поставив губернатор Вінниччини Анатолій Олійник після відвідин першого Великоднього ярмарку на проспекті Юності 12 квітня.

Вінничанам обіцяють можливість комфортно і за доступними цінами скупитись до Великодня

За словами голови ОДА, важливо, що цьогоріч передсвяткова торгівля організована на досить високому санітарному рівні. Основною метою було створити вигідні умови для продажу продавцям власної продукції, а мешканцям міста та області – доступні ціни за якісний товар, - зазначив керівник області.

Ті, хто всупереч дощовій погоді прийшов у суботу на проспект Юності могли придбати м‘ясні та ковбасні вироби, яйця, борошно, олію, молокопродукти, хлібобулочні та макаронні вироби, крупи, рибну продукцію, а також товари сувенірної святкової тематики, плетені кошики, пасхальні свічки тощо.

Вінничанам обіцяють можливість комфортно і за доступними цінами скупитись до Великодня

Свою продукцію на ярмарок вивезли суб‘єкти господарювання, дипломанти обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля - 2014», зокрема, Літинський м‘ясокомбінат, Приборівські ковбаси, Тріал, Вінницький олійножировий комбінат, Тульчин – м‘ясо, Хмільницький молокозавод «Молочний візит» та інші.



Переглядів: 5420
Поширень: 0