Цієї зими КП «Міськсвітло» розпочато роботи по встановленню вуличних ліхтарів на шести вулицях одного з найбільш віддалених мікрорайонів міста. Тоді на території квартального комітету «Тяжилів» було встановлено 57 світлодіодних світильників. Їх у вуличних ліхтарях в Вінниці використали вперше, і за період експлуатації вони себе гарно зарекомендували. З 16 квітня розпочався другий етап робіт по цих вулицях, і найближчим часом уся територія квартального комітету «Тяжилів» буде повністю забезпечена вуличним освітленням.

встановлення енергозберігаючих світильників

Загалом на вулицях Місячній, Дружній, Пилипа Орлика, частині Гонти, Черешневій та провулку Черешневому буде встановлено 102 світильника. Виготовлені вони на вінницькому підприємстві «ПромАвтоматика».

енергозберігаючі світильники

«Світлодіодні світильники споживають в 5-6 разів менше електроенергії, ніж лампи розжарювання, і у два рази менше, ніж лампи ДНаТ, які встановлені нині по місту. До того ж вони мають гарантію у 5 років», – зазначає головний спеціаліст відділу утримання об’єктів благоустрою В\'ячеслав Хілінський.

енергозберігаючий світильник

Надалі планується встановлення світлодіодних світильників у мікрорайоні квартального комітету «Поділля», що на Старому місті. Наразі розробляється проектно-кошторисна документація.

Для інформації:

На сьогоднішній день у місті встановлено майже 20 тисяч світлових точок, з яких 98% оснащені енергозберігаючими лампами.



Переглядів: 21984
Поширень: 0