Тема досить пікантна: судові стосунки батька і сина Калетніків з обласною газетою «33-й канал». Журналісти чекали, що на прес-конференцію прибудуть обидва Калетніки – батько та син, народний депутат України Ігор Калетнік. Але батько, як глава сімейства, узяв усю відповідальність на себе. Він повідомив, що виграв суд у газети, сума морального збитку становить 150 тисяч гривень.

- Якщо ви хочете, щоб про вас написали гарно – заплатіть цій газеті, а якщо хочете, щоб про вас не написали погано – теж заплатіть, - сказав Григорій Калетнік. – Таку нішу зайняла ця газета. Я міг би піти на «мирову», але мені погрожують по телефону. Гроші, які я відсуджу, підуть на благодійність – дитячим садкам, школам-інтернатам, ветеранам. Я цю газету ніколи не принижував, і в особистих стосунках не обзивав журналістів.

Григорій Калетнік відповів на усі запитання, але з окремими журналістами газети «33-й канал» відмовився спілкуватися, і їхні запитання зависли у повітрі. На запитання, чи буде він судитися з присутніми мас-медіа, які стануть на бік колег, він відповів, що ні, бо просто хотів відкрити очі громадськості на діяльність видання «33-й канал». Наскільки нам відомо, наші колеги з «33-го каналу» не збираються здаватися і будуть боротися до кінця.


Переглядів: 4352
Поширень: 0