На виконання доручення начальника УМВС України у Вінницькій області, на території області збільшено кількість блок-постів. 22 квітня начальник обласного ДАІ Павло Солоненко особисто провів інструктаж з нарядами ДАІ та іншими працівниками міліції, які спільно з представниками громадських формувань, будуть забезпечувати безпеку дорожнього руху, охорону громадського порядку та спокій громадян. З метою виявлення та не допущення незаконного перевезення зброї, вибухівки, наркотичних речовин на основних магістральних вулицях м. Вінниці; Немирівське, Хмельницьке, Гніванське шосе та на вул. Київській і Д.Нечая виставлені пости.

Працівники ДАІ спільно з представниками громадськості забезпечують правопорядок на блок-постах

Начальник управління ДАІ зазначив, що блок-пости виставляються не лише в м. Вінниці, а й на території Вінницької області, на кожному посту несуть службу співробітники ДАІ, працівники міліції та представники громадських формувань.

На блок-постах перевіряються транспортні засоби, які в’їжджають в місто або виїжджають, а також осіб які знаходяться в салоні автомобіля на предмет виявлення незаконного перевезення та зберігання зброї, вибухівки наркотичних засобів та вживаються заходи по виявленню та затриманню осіб, які переховуються, або намагаються уникнути кримінальної відповідальності. Загалом за останній місяць працівниками ДАІ виявлено та задокументовано 60 фактів кримінальних правопорушень серед, яких 15 фактів незаконного перевезення зброї та 7 випадків незаконного перевезення наркотичних засобів.



Переглядів: 3303
Поширень: 0