Близько сьомої години вечора на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони при УМВС України у Вінницькій області надійшов сигнал «Тривога» зі Свято-Миколаївського Храму, який перебуває під охороною ДСО. На місце події терміново вирушив наряд групи затримання.

У Вінниці невідомий чоловік намагався пограбувати Свято–Миколаївську церкву

Правоохоронці попрямували до приміщення храму для з’ясування причини надходження тривожного сигналу. Під час обстеження один із міліціонерів побачив, що на одній зі стін храму висить чоловік, який намагається залізти в середину приміщення через розбите вікно. Крадія-невдаху одразу ж було затримано.

Зловмисником виявився 29-річний безробітний раніше судимий вінничанин, який три місяці тому звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку.

Згодом стало відомо, що зловмисник намагався потрапити до храму, розбивши шибку при вході, однак там були грати, тому чоловік вирішив лізти на стіну і вже розбивши камінцем інше вікно, збирався залізти в середину. Однак в його плани втрутились правоохоронці, які прибули на спрацювання тривожної сигналізації.

На запитання міліціонерів навіщо він поліз до храму чоловік нічого не зміг відповісти та постійно повторював, що нічого не вкрав.

Наразі по даному факту проводиться перевірка.



Переглядів: 2891
Поширень: 0