Враховуючи останні події, які відбулись в Україні минулими вихідними, зокрема, трагічні в Одесі, - вінницька влада посилює заходи безпеки. Тому у посиленому режимі від сьогодні працюють СБУ, міліція та ДАІ, які в тому числі зосереджують увагу на окремих людях чи групах заїжджих, які з’являються в місті та поселяються в готелях чи винаймають приватні квартири. Також активізується робота громадських об’єднань, що самоорганізувались ще в лютому і брали участь у спільному патрулюванні Вінниці, і які і сьогодні готові стати на захист свого міста.

Усі структури, які скоординовано працюватимуть на забезпечення порядку у місті, просять вінничан у разі виявлення підозрілих осіб, в тому числі і з характерним мовним акцентом, - негайно повідомляти про таких людей за номерами телефонів, які прийматимуть дзвінки цілодобово.

Це телефони чергової частини міліції 59-33-29, телефон довіри СБУ 53-13-09, а також відділ оперативного реагування «Цілодобова варта» (тел.: 15-60, 60-15-60, 65-15-60).

«Сьогодні нам усім потрібно бути особливо пильними, - зазначив на засіданні штабу в.о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов. – Для цього потрібно посилити охорону на вулицях міста та усіх стратегічних об’єктів».
 



Переглядів: 4582
Поширень: 0