У цьому навчальному році навчальні заняття завершаться 30 травня, на день пізніше – у школах, що працюють за шестиденним робочим тижнем. У ці ж дні буде проведено свято «Останнього дзвоника». Про це повідомила перший заступник директора Департаменту Олена Чорна.

Тим часом, у школах уже готуються до проведення державної підсумкової атестації. У 4-х класах державна вона проводитиметься з 13 по 22 травня із української мови та читання, математики. У 9-х класах – з 2 по 16 червня з п’яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів (диктант) проводитиметься 13 червня. Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.

Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів проводитиметься з 23 по 29 травня з трьох предметів у письмовій формі за збірниками завдань. 23 травня відбудеться державна підсумкова атестація з української мови (переказ, обов’язково). Завдання також буде оголошено в день проведення атестації про телебаченню та радіо.

Документи про повну загальну середню освіту випускники 11-х класів отримають 31 травня – 1 червня 2014 року на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручатимуться учням, які закінчили 9-й клас, 18-19 червня.


Переглядів: 3126
Поширень: 0