З 1 квітня у Вінниці розпочався попередній запис на оформлення субсидії для відшкодування витрат за житлово-комунальні послуги протягом неопалювального періоду: з 1 травня по 30 вересня http://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=1084 Завдяки налагодженій системі мешканці Вінниці не стоять у чергах, а спеціалісти мають можливість швидко і якісно оформити документи. Так, з 1 квітня і по сьогоднішній день видано 11 тисяч 773 талонів попереднього запису. Видача талонів попереднього запису триватиме й надалі.

З 12 травня розпочався прийом документів на оформлення субсидій. За перший день документи прийняли у 434 вінничан. Процес оформлення субсидій максимально спрощений для вінничан. «У територіальних відділеннях Центрів адміністративних послуг «Прозорий офіс» є по 20 працівників, які займаються субсидіями. 10 з них приймають документи, а 10 – опрацьовують інформацію. Документи приймаються з понеділка по четвер з 9 до 17 години, а в п’ятницю з 9 до 16, без перерви на обід», – каже перший заступник директора департаменту соціальної політики Наталія Паламарчук.

Прийом документів на оформлення субсидій на літній період триватиме до кінця вересня 2014 року, але субсидія буде призначатися з місяця звернення за її призначенням (з місяця отримання талону попереднього запису). Чи має родина право на держдопомогу, можна попередньо вирахувати, скориставшись «калькулятором субсидій» на офіційному сайті міської ради. Для цього потрібно зайти в розділ «Прозоре місто» і обрати вкладку «Калькулятор субсидії» http://www.vmr.gov.ua/TransparentCity/Lists/Subsidy/Default.aspx

Всю необхідну інформацію про житлові субсидії вінничани можуть отримати в «Прозорих офісах» за місцем реєстрації.

Для довідки:

Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Вишенька» розташоване за адресою: проспект Космонавтів, 30, телефон 59-90-45

Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Старе місто» розташоване за адресою: вулиця Островського, 85, телефон 50-86-26.



Переглядів: 3711
Поширень: 0